- Tarbot gegrild op de graat, girolles en jonge spinazie 39€
* Darne de turbot grillée, pousse d'epinard et girolles
* Grilled tarbot, young spinach leaves and girolles


- Wilde snoekbaars met mosseltjes en Colombo curry 29€
* Sandre sauvage au curry de Colombo et moules de Zélande
* Pike-pearch, Colombo curry and mussels


- Patrijs met druivenblad, taartje van eekhoorntjesbrood en Parmezaan, veenbesjes 29€
* Perdreau au feuille de vigne, tartelette forestière et Parmesan, airelles
* Partridge, porcinipie with Parmesan cheese, ligonberries


- Krokant gebakken kalfszwezerik, truffelsaus en Dauphine aardappel 34€
* Riz de veau croustillant, sauce truffé, pommes Dauphine
* Veal sweet breads, truffle sauce


- Entrecote gegrild, béarnaise of kruidenboter 29€
* Entrecôte grillée, béarnaise ou beurre d'herbes
* Striploin grilled, béarnaise or butter with herbs


- Huisbereide Cassoulet, met geconfijte eendebout, Toulouseworst en witte bonen 30€
* Cassoulet maison avec confit de cuisse de canard, saucisse de Toulouse et haricots blanc
* Homemade Cassoulet, with duck confit, Toulouse sausage and French beans


- Fazant op zijn geheel gebraden "Fine Champagne" per 2 personen 56
* Faisant rôti entiere “Fine Champagne”, 2 pers
* Whole roasted phaesant “Fine Champagne”, 2 pers


- Haas uit de Polder “Arlequin”, rug rosé gebraden en ragout van de boutjes, per 2 personen 78
* Rable de lièvre et son civet “Arlequin”, 2 pers
* Hairback and his stew “Arlequin”, 2 pers




(Keuze beperken tot max. 3 verschillende gerechten per gang)
(Choix limité a un maximum de 3 plats différents par service)
(Limited choise, max 3 dishes by course)

Belangrijk:
Indien allergenen, meld ons dit! Zodat wij de nodige aanpassingen kunnen doen. “De samenstelling van producten en gerechten kan steeds veranderen”