- Snoekbaars en Parijse champignons, garnalenjus en risotto van spitskool 28€
* Sandre et champignons de Paris, jus de crevettes en risotto au chou pointu
* Pike-perch and Paris mushrooms, shrimp sauce and cabbage risotto


- Kortgebakken coquilles, schorseneer met truffel en pancetta 36€
* Les coquilles de Dieppe, snackée minute, salsifis au truffe et pancetta
* Normandy scallops, truffled salsify and pancetta


- Gegrilde grote gamba, linguini, tomaat, basilicum 32€
* Gamba grillée, pâtes fraiches, tomate, basilic
* Grilled black tiger prawns, linguini, tomato, basil


- Bosduif in cocotte met wintergroenten en jus met jeneverbes 28€
* Pigeon ramier en cocotte, légumes d’hiver et jus au baie de genièvre
* Wood pigeon, juniper berry gravy and rootvegetables


- Kalfskotelet, jus nature met wintertijm, bloemkool 36€
* Cotelette de veau, jus nature au thym, choufleur
* Veal chop, gravy with thyme, caulliflower


- Krokant gebakken kalfszwezerik met wintertruffel 36€
* Les ris de veau au truffé d’hiver
* Veal sweet breads and wintertruffle


- Huisbereide Cassoulet, met geconfijte eendebout, Toulouseworst en witte bonen 29€
* Cassoulet maison avec confit de cuisse de canard, saucisse de Toulouse et haricots blanc
* Homemade Cassoulet, with duck confit, Toulouse sausage and French beans




(Keuze beperken tot max. 3 verschillende gerechten per gang)
(Choix limité a un maximum de 3 plats différents par service)
(Limited choise, max 3 dishes by course)

Belangrijk:
Indien allergenen, meld ons dit! Zodat wij de nodige aanpassingen kunnen doen. “De samenstelling van producten en gerechten kan steeds veranderen”