- Wilde Zeebaars met mosseltjes en Colombo curry 29€
* Bar de mer au curry de Colombo et moules de Zélande
* Sea Bass, Colombo curry and mussels


- Kortgebakken coquilles, groene kool, handgepelde garnalen en Bergamot 45€
* Coquilles St Jacques, chou vert et crevettes grises, sauce au Bergamote
* Panfried scallops, green cabbage, shrimps and bergamote sauce


- Fazant op zijn geheel gebraden "Fine Champagne" per 2 personen 56€
* Faisant rôti entiere “Fine Champagne”, 2 pers
* Whole roasted phaesant “Fine Champagne”, 2 pers


- Haas uit de Polder “Arlequin”, rug rosé gebraden en ragout van de boutjes, per 2 personen 78€
* Rable de lièvre et son civet “Arlequin”, 2 pers
* Hairback and his stew “Arlequin”, 2 pers


- Gebraden Reeboutfilet met wildgarnituren, "Grand Veneur" 34€
* Filet de gigot de chevreuil "Grand Veneur"
* Filet of vanisson legg, "Grand Veneur"


- Krokant gebakken kalfszwezerik, truffelsaus en Dauphine aardappel 35€
* Ris de veau croustillant, sauce truffé, pommes Dauphine
* Veal sweet breads, truffle sauce


- Huisbereide Cassoulet, met geconfijte eendebout, Toulouseworst en witte bonen 30€
* Cassoulet maison avec confit de cuisse de canard, saucisse de Toulouse et haricots blanc
* Homemade Cassoulet, with duck confit, Toulouse sausage and French beans




(Keuze beperken tot max. 3 verschillende gerechten per gang)
(Choix limité a un maximum de 3 plats différents par service)
(Limited choise, max 3 dishes by course)

Belangrijk:
Indien allergenen, meld ons dit! Zodat wij de nodige aanpassingen kunnen doen. “De samenstelling van producten en gerechten kan steeds veranderen”