- Kabeljauwfilet met kreeftensaus en boschampignons 29€
* Cabillaud royale, sauce Nantua et garniture forestiere
* Codfish royale, Nantua sauce and wild muschrooms


- Rivierpaling in’t groen 32€
* Anguille au vert
* eel with fresh green herbs


- Entrecote van geselecteerd rund (Dierendonck) 35€
* Entrecote grillée, salade et pommes frites
* Grilled Rib steak


- Gebraden hoevekip, compote van nieuwe oogst appel (2pers) 59€
* Poulet de ferme roti au four, compotte de pommes nouvelle recolte (2p)
* Roasted farm chicken, new harvest apple compote (2p)


- Gebraden Fazant “Brabanconne” per 2pers 50€
* Faisant rôti, chicons et airelles
* roasted phaesant, chicory and cranberries


- Gebraden Fazant “Fine Champagne” per 2pers 56€
* Faisant rôti a la crème, garniture d’automne
* Roasted phaesant, cream sauce and cranberries


- Gebraden Hazenrug “Arlequain”met 2 sausjes en wildgarnituur per 2pers 70€
* Rable de lièvre “Arlequain”
* Roasted Hair, two sauces and game garnish


- Huisbereide Cassoulet, met geconfijte eendebout, Toulouseworst en witte bonen 29€
* Cassoulet maison avec confit de cuisse de canard, saucisse de Toulouse et haricots blanc
* Homemade Cassoulet, with duck confit, Toulouse sausage and French beans




(Keuze beperken tot max. 3 verschillende gerechten per gang)
(Choix limité a un maximum de 3 plats différents par service)
(Limited choise, max 3 dishes by course)

Belangrijk:
Indien allergenen, meld ons dit! Zodat wij de nodige aanpassingen kunnen doen. “De samenstelling van producten en gerechten kan steeds veranderen”