- Kabeljauwfilet, dijonaise en savooistoemp 29€
* Cabillaud royale, sauce dijonaise et stoump au chou vert et lardons
* Codfish, dijonaise and potato mash with cabbage


- Gegrilde zeetong, kreeftensaus en boschampignons 35€
* Sole grillée, sauce "Nantua" garniture forestiere
* Grilled Dover sole, lobstersauce and forrest mushrooms


- Traaggegaarde lamsschouder(6u), thijm en rozemarijn 29€
* Epaule d’agneau confit au four(6h), thym et rosemarin
* Slow cooked lambshoulder(6h) with thyme and rosemary


- Duroc d'olives spieringkotelet,met tierenteyn pickles 27€
* Cotelette de porc
* Ghent famous Duroc d'olives porc chop and pickles


- Cote à l'os van gerijpt Normandisch rund, Béarnaise, salade en frietjes 2p 90€
* Cote à l'os de boeuf Normande Béarnaise (2p)
* Normandy rib steak (2p)


- Gebraden hoevekip, compote van nieuwe oogst appel (2pers) 59€
* Poulet de ferme roti au four, compotte de pommes nouvelle recolte (2p)
* Roasted farm chicken, new harvest apple compote (2p)


- Gebraden Fazant “Brabanconne” per 2pers 50€
* Faisant rôti, chicons et airelles
* roasted phaesant, chicory and cranberries


- Gebraden Fazant “Fine Champagne” per 2pers 56€
* Faisant rôti a la crème, garniture d’automne
* Roasted phaesant, cream sauce and cranberries


- Gebraden Hazenrug “Arlequain”met 2 sausjes en wildgarnituur per 2pers 70€
* Rable de lièvre “Arlequain”
* Roasted Hair, two sauces and game garnish


- Huisbereide Cassoulet, met geconfijte eendebout, Toulouseworst en witte bonen 29€
* Cassoulet maison avec confit de cuisse de canard, saucisse de Toulouse et haricots blanc
* Homemade Cassoulet, with duck confit, Toulouse sausage and French beans




(Keuze beperken tot max. 3 verschillende gerechten per gang)
(Choix limité a un maximum de 3 plats différents par service)
(Limited choise, max 3 dishes by course)

Belangrijk:
Indien allergenen, meld ons dit! Zodat wij de nodige aanpassingen kunnen doen. “De samenstelling van producten en gerechten kan steeds veranderen”