- Huisbereide terrine van wild konijn en eendelever, chutney van kweepeer 19€
* Terrine de lapin et foie de canard, chutney de coing
* Homemade rabit and duckliver terrine


- Noordzeekrab, salade van witloof en bloedappelsien, haringkaviaar 25€
* Chair de tourteau de nos côtes, chicons et oranges sanguine, caviar d’hareng et oeuf de caille
* Fresh crab, chicory and bloodorange salad, quail egg and herring caviar


- Schotse zalm “Label Rouge”, gemarineerd met citroen en algen, sorbet van rode biet 19€
* Saumon d’Ecosse “Label Rouge”, marinée aux citron et algues
* Scottish “Bio” salmon carpaccio, lemon and algues


- Franse holle Oesters “Gillardeau 25€
* Huîtres creuse “Gillardeau
* Oysters “Gillardeau


- Kortgebakken coquilles, schorseneer met truffel en pancetta 27€
* Les coquilles de Dieppe, snackée minute, salsifis au truffe et pancetta
* Normandy scallops, truffled salsify and pancetta


Wist je dat..?
-De chef zijn dag eindigt bij het maken van natuurlijke zuurdesem en zijn dag start bij het bakken van vers brood...
-De keuken niet uitgerust is met microgolfoven, combisteamer of turbo-oven. Koken gebeurt hier authentiek, wat de garing ten goede komt, net zoals thuis bij mama...
-Het lunchmenu de dag zelf wordt opgemaakt volgens het aanbod op de markt...