- Gemarineerde tonijn en Royal Belgian Caviar 32
* Thon frais mariné et Royal Belgian Caviar
* Fresh marinated tuna and Royal Belgian Caviar


- Langoestine, jus met mango en bimi 32
* Langoustine, jus à la mangue et broccolini
* Crayfish, mango sauce and broccolini


- Gebakken ganzenlever, velouté van topinambours en herfsttruffel 27
* Foie gras pôelé, velouté de topinambours et truffe d'automne
* Panfried gooseliver, cream of Jerusalem artichoke and truffle


- Gillardeau oesters per 6 op ijs geserveerd 27
* Les huitres creuse Gillardeau, sur glace
* Half a dozen Gillardeau oysters on ice


Wist je dat..?
-De chef zijn dag eindigt bij het maken van natuurlijke zuurdesem en zijn dag start bij het bakken van vers brood...
-De keuken niet uitgerust is met microgolfoven, combisteamer of turbo-oven. Koken gebeurt hier authentiek, wat de garing ten goede komt, net zoals thuis bij mama...
-Het lunchmenu de dag zelf wordt opgemaakt volgens het aanbod op de markt...