- Schotse zalm gemarineerd met dille, gerookte peper en mosterdijs 23€
* Saumon d’Ecosse, marinée a l’aneth et poivre fumé, glace de moutarde
* Scottish salmon marinated with dill and smoked pepper, mustard-icecream


- Gegrilde octopus, tomaat, look en peterselie 24€
* poulpe grillée, vinnaigrette de tomates et persil
* grilled octopus,tomato, garlic and parsley vinaigrette


- Carpaccio van coquilles en truffel 26€
* Les coquilles St-Jacques marinée et truffe
* thinly sliced scallops and truffle


- Gillardeau oesters op ijs geserveerd 26€
* La demi douzaine d’huitres Gillardeau sur glace
* Half a dozen Gillardeau oysters on ice


- Bretoense halve kreeft “Belle vue” 28€
* Demi homard “Belle Vue”
* 1/2 Breton lobster, lettuce, egg and mayonaise


- Bretoense kreeft gegrild met tomatenboter en persillade (per 2pers.) 29€pp
* Demi homard Breton grillée, beurre tomate et persillade
* 1/2 grilled Breton lobster, tomato butter and parsley


- Terrine van ganzenlever geserveerd met vijg en kweepeerchutney 26€
* Terrine de foie d’oie maison,figue et chutney de coings
* Goose liver terrine homemade, figs and quince chutney


- Carpaccio van chianina rund met oude Parmesaan, herfsttruffel 26€
* Carpaccio de boeuf “Chianina”, truffe d'automne et vieux Parmesan
* Chianina beef carpaccio with fresh autumn truffle and Parmesan


- Papardelle pasta, verse truffel en oude Parmesan 25€
* Pâtes fraiches au truffe et vieux Parmesan
* fresh pasta with truffle and old Parmesan


- Huisbereide paté van haas 18
* paté de lievre maison
* chef's hare paté


Wist je dat..?
-De chef zijn dag eindigt bij het maken van natuurlijke zuurdesem en zijn dag start bij het bakken van vers brood...
-De keuken niet uitgerust is met microgolfoven, combisteamer of turbo-oven. Koken gebeurt hier authentiek, wat de garing ten goede komt, net zoals thuis bij mama...
-Het lunchmenu de dag zelf wordt opgemaakt volgens het aanbod op de markt...