- Carpaccio van hamachi ”Yellowtail Kingfish”, dashi marinade, handgepelde garnalen 24€
* carpaccio de seriole, vinaigrette dashi et crevettes grises
* Yellowtail Kingfish sashimi, marinated with dashi, handpeeled shrimps


- Gegrilde octopus, tomaat, look en peterselie 24€
* poulpe grillée, vinnaigrette de tomates et persil
* grilled octopus,tomato, garlic and parsley vinaigrette


- Gillardeau oesters op ijs geserveerd 26€
* La demi douzaine d’huitres Gillardeau sur glace
* Half a dozen Gillardeau oysters on ice


- Huisbereide terrine van ganzenlever en Iberico Bellota hamPérigord walnoot 25€
* Terrine de foie d’oie et jambon Ibérique maison, noix noires du Périgord
* Homemade gooseliver and Iberico “belotta” ham terrine, black Périgord walnut


- Gedroogde entrecote “Dierendonck”, flinterdun gesneden, Parmesan en olijfolie 24€
* Entrecote sechée, tranché finement, vieux Parmesan et huile d’olive
* Dried ribeye “best selection” thinly sliced, Parmesan cheese and olive oil


- Papardelle pasta, verse truffel en oude Parmesan 26€
* Pâtes fraiches au truffe et vieux Parmesan
* fresh pasta with truffle and old Parmesan


- Consommé double met boschampignons 15€
* Consommé double “forestiere”
* Consommé double with forest mushrooms


Wist je dat..?
-De chef zijn dag eindigt bij het maken van natuurlijke zuurdesem en zijn dag start bij het bakken van vers brood...
-De keuken niet uitgerust is met microgolfoven, combisteamer of turbo-oven. Koken gebeurt hier authentiek, wat de garing ten goede komt, net zoals thuis bij mama...
-Het lunchmenu de dag zelf wordt opgemaakt volgens het aanbod op de markt...