- Gemarineerde coquille, Yuzu en Royal Belgian Caviar 32
* Coquille St Jacques frais mariné Yuzu et Royal Belgian Caviar
* Fresh marinated scallops , Yuzu and Royal Belgian Caviar


- Langoestine, jus met mango en broccolini 32
* Langoustine, jus à la mangue et broccolini
* Crayfish, mango sauce and broccolini


- Gillardeau oesters per 6 op ijs geserveerd 27
* Les huitres creuse Gillardeau, sur glace
* Half a dozen Gillardeau oysters on ice


- Gebakken ganzenlever, velouté van topinambours en herfsttruffel 27
* Foie gras pôelé, velouté de topinambours et truffe d'automne
* Panfried gooseliver, cream of Jerusalem artichoke and truffle


Wist je dat..?
-De chef zijn dag eindigt bij het maken van natuurlijke zuurdesem en zijn dag start bij het bakken van vers brood...
-De keuken niet uitgerust is met microgolfoven, combisteamer of turbo-oven. Koken gebeurt hier authentiek, wat de garing ten goede komt, net zoals thuis bij mama...
-Het lunchmenu de dag zelf wordt opgemaakt volgens het aanbod op de markt...