- Franse holle Oesters “Gillardeau 25€
* Huîtres creuse “Gillardeau
* Oysters “Gillardeau


- Carpaccio van coquilles en truffel 29
* Carpaccio de coquilles et truffes
* Scallop carpaccio and truffle


- Kortgebakken coquilles, groene kool, handgepelde garnalen en Bergamot 27€
* Coquilles St Jacques, chou vert et crevettes grises, sauce au Bergamote
* Panfried scallops, green cabbage, shrimps and bergamote sauce


- Waldorfsalade met handgepelde garnalen, gerookte zalmfilet en gepocheerd ei 26€
* La salade "Waldorf", crevettes grises et petit filet de saumon fumé
* Waldorf salad, handpeeled shrimps and smoked salmon


- Huisbereide "Paté en croûte" van Polderhaas en ganzelever, mesclun en truffel 22€
* Paté en croûte de lièvre et foie d'oie, mesclun et truffe
* Hair and gooseliver paté in crust, young greens and truffle


- Linguini met zwarte truffel en Parmezaanse kaas 26€
* Pates fraiche, truffe noir et Parmesan
* Fresh linguini, black truffle and Parmesan cheese


Wist je dat..?
-De chef zijn dag eindigt bij het maken van natuurlijke zuurdesem en zijn dag start bij het bakken van vers brood...
-De keuken niet uitgerust is met microgolfoven, combisteamer of turbo-oven. Koken gebeurt hier authentiek, wat de garing ten goede komt, net zoals thuis bij mama...
-Het lunchmenu de dag zelf wordt opgemaakt volgens het aanbod op de markt...