- Aspergevelouté 400ml 4
* Vélouté d'asperge
* Cream of asparagus


- Consommé met groentenjulienne 400ml 8€
* Consommé
* Consommé


- garnaalkroket stuk 4
* Croquette crevette
* shrimp croquett


- Gegrilde octopus, tomaat, look en peterselie 15€
* poulpe grillée, vinnaigrette de tomates et persil
* grilled octopus,tomato, garlic and parsley vinaigrette


- Handgesneden gerookte Schotse zalm "Gold Label" klassiek garnituur 18
* Saumon d’écosse fumé "Gold Label" tranché a la main
* Handsliced smoked salmon "Gold Label"


- Gegrilde king crab, papardelle pasta, citroen/peterselieboter en oude Parmesan 30€
* Crabe royale grillée, pâtes fraiches, beurre citron/persil et vieux Parmesan
* grilled king crab, parsley/lemon butter, fresh pasta and old Parmesan


- Iberico ham, 48 maand, flinterdun gesneden en zongerijpte mango 20€
* Jambon Iberique, 48mois, tranché finement et mangue
* Iberian ham, 48months, thinly sliced and mango


- Huisbereide terrine van ganzenlever, chutney van kweepeer 17€
* Terrine de foie d’oie, chutney de coings
* Homemade gooseliver terrine, quince chutney


- Boudin blanc met fijne kruiden en varkenspoot 15€
* Boudin blanc au fines herbes, pied de porc
* White sausage with herbs and pigs trotter


- Asperges met gerookte Schotse zalm, gepocheerd ei en mousselinesaus 17€
* Asperge, saumon d'Ecosse fumé, oeuf poché et sauce mousseline
* Asparagus, Smoked Scottish salmon, poached egg and mousseline sauce


- Asperges op zijn Vlaams 14€
* Asperge a la Flamande
* Asparagus Flemish style


- AFHALINGEN 0
* TUSSEN 11.30-13U = BESTELLEN 1uur op voorhand
* TUSSEN 17.30-19U = BESTELLEN 1uur op voorhand


Wist je dat..?
-De chef zijn dag eindigt bij het maken van natuurlijke zuurdesem en zijn dag start bij het bakken van vers brood...
-De keuken niet uitgerust is met microgolfoven, combisteamer of turbo-oven. Koken gebeurt hier authentiek, wat de garing ten goede komt, net zoals thuis bij mama...
-Het lunchmenu de dag zelf wordt opgemaakt volgens het aanbod op de markt...