- Franse holle Oesters “Gillardeau 25€
* Huîtres creuse “Gillardeau
* Oysters “Gillardeau


- Wilde snoekbaars met mosseltjes en Colombo curry 22€
* Sandre sauvage au curry de Colombo et moules de Zélande
* Pike-pearch, Colombo curry and mussels


- Duo van King Crab, geroosterd en ravioli met eekhoorntjesbrood 32
* Crabe Royale 2 fois: au four et ravioles au cèpes
* 2 times King Crab: roasted and ravioli with porcini


- Huisbereide "Paté en croûte" van wilde eend en ganzelever, mesclun en truffelvinaigrette 22€
* Paté en croûte de canard colvert et foie d'oie, mesclun et vinaigrette au truffe d'hiver
* Wild duck and gooseliver paté in crust, young greens and truffle vinaigrette


- Gelakt "Brasvar" buikspek, bouquetgarnaal en gemarineerde groentjes 18
* Poitrine de porc lacquée, crevettes rose et légumes mariné
* Lacquered porc belly, shrimps and vegetable crisps


- Carpaccio van Filet Pur, olijfolie en Parmezaanse kaas 18
* Carpaccio filet de boeuf , huile d'olive et Parmesan
* Beef tenderloin carpaccio , olive oil and Parmesan cheese


- Carpaccio van Filet Pur met gerookte ganzelever en vers geschaafde herfsttruffel 25€
* Carpaccio de filet de boeuf, foie d'oie fumé et truffe d'hiver
* Beef tenderloin carpaccio, smoked gooseliver and autumntruffle


Wist je dat..?
-De chef zijn dag eindigt bij het maken van natuurlijke zuurdesem en zijn dag start bij het bakken van vers brood...
-De keuken niet uitgerust is met microgolfoven, combisteamer of turbo-oven. Koken gebeurt hier authentiek, wat de garing ten goede komt, net zoals thuis bij mama...
-Het lunchmenu de dag zelf wordt opgemaakt volgens het aanbod op de markt...