- Dolce zero, ganzenleverterrine en zongerijpte mango 19€
* Jambon de boeuf “Dolce Zero”, terrine de foie d’oie et mangue
* Dried beef “Dolce Zero”, gooseliver and sunripened mango


- Terrine van ganzenlever geserveerd met kweepeerchutney 19€
* Terrine de foie d’oie maison, chutney de coings
* Goose liver terrine homemade, quince chutney


- Gemarineerde Schotse zalm “bio”, sorbet van rode bietjes en haringkaviaar 19€
* Saumon d’ecosse marinée, sorbet de betteraves et caviar d’hareng
* Scottish salmon, beetroot sherbet and herring caviar


- Gerookte Zeeuwse paling, aardpeer, hazelnoot en pancetta 19€
* Anguille fumé, topinambour, noisette et pancetta
* Smoked eel, Jerusalem artisjoke, hazelnut and pancetta


- Franse holle Oesters “Gillardeau" per 6 25€
* Huîtres creuse “Gillardeau
* Oysters “Gillardeau


- Traaggegaard buikspek, bouquet garnalen en boekweit noedels in geurige bouillon 19€
* Pot-au-feu Oriëntale, lard marinée, crevettes bouquets et nouille de sarasin
* Oriental hotpot, porcbelly, shrimps and buckwheat noodles


- Asperges op zijn Vlaams 19€
* Asperges a la Flamande
* Asparagus with eggs and butter


- Aspergeroomsoep 13€
* Potage d'asperges
* Asparagus soup


Wist je dat..?
-De chef zijn dag eindigt bij het maken van natuurlijke zuurdesem en zijn dag start bij het bakken van vers brood...
-De keuken niet uitgerust is met microgolfoven, combisteamer of turbo-oven. Koken gebeurt hier authentiek, wat de garing ten goede komt, net zoals thuis bij mama...
-Het lunchmenu de dag zelf wordt opgemaakt volgens het aanbod op de markt...