- Dolce zero, gerookte eendelever en zongerijpte mango 22€
* Jambon de boeuf “Dolce Zero”, foie de canard et mangue
* Dried beef “Dolce Zero”, duckliver and sunripened mango


- Terrine van ganzenlever geserveerd met kweepeerchutney 24€
* Terrine de foie d’oie maison, chutney de coings
* Goose liver terrine homemade, quince chutney


- Carpaccio van chianina rund crème van Parmesan en worcestershire, gegrilde courgette 19€
* Carpaccio de boeuf “Chianina” crème de Parmesan
* Chianina beef carpaccio, Parmesan cream


- Frisse cocktail van kreeft, kropsla, tomaat, ei en mayonaise 24€
* Cocktail d’homard
* Lobster cocktail


- Franse holle Oesters “Gillardeau 26€
* Huîtres creuse “Gillardeau
* Oysters “Gillardeau


- Linguini met zomertruffel en oude Parmesan 24€
* Les pâtes fraiche aux truffes d’été et vieux Parmesan
* Linguini, summertruffle and Parmesan cheese


Wist je dat..?
-De chef zijn dag eindigt bij het maken van natuurlijke zuurdesem en zijn dag start bij het bakken van vers brood...
-De keuken niet uitgerust is met microgolfoven, combisteamer of turbo-oven. Koken gebeurt hier authentiek, wat de garing ten goede komt, net zoals thuis bij mama...
-Het lunchmenu de dag zelf wordt opgemaakt volgens het aanbod op de markt...