- Aspergevelouté 400ml 4€
* Vélouté d'asperge
* Cream of asparagus


- ijsgekoelde gazpacho met verse krab en dille 7
* Gaspacho frais, chaire de tourteau et aneth
* fresh cooled gazpacho with crab and dill


- Tapa gerechtjes staan bij "Menu" 0


- Huisbereide terrine van eendenlever en gerookte paling, granny smith chutney 16€
* Terrine de foie de canard et anguille fumé, marmelade de pommes verts
* Homemade duckliver and smoked eel terrine, apple chutney


- huisbereide dimsum van hoevevarken en gamba met verse sweet chili 12€
* Les dim sum maison au porc de ferme et gamba, sauce au piment doux
* Home made dim sum from local porc and gamba, fresh sweet chili


- Cassolette van kreeft, asperges en morieltjes, kreeftenjus per 2 pers 45
* Cassolette d'homard, asperge et morille, sauce bisque 2pers
* Lobster cassolette with asparagus, morels and bisque sauce 2p


- King crab 350g gegrild, kruidenboter met cedraat, gegrilde groenten en Parmesan 2p 49
* Crabe royale 350g grillée, beurre cedrat/persil et vieux Parmesan 2p
* grilled king 350g crab, parsley/cedrat butter, grilled vegetables and old Parmesan 2p


- Gravlax van Schotse bio zalm met mosterd-dille dressing 14
* saumon d'écosse mariné au moutarde et aneth
* Fresh gravlax, mustard-honey dressing


- Jamon de Teruel (Spaanse bergham) en cavaillon 14
* Jambon de Teruel et cavaillon
* Teruel ham and sweet melon


- Huisbereid bio zuurdsembrood 400g 4€
* Pain au levain maison 400g
* Homemade sourdough bread


- AFHALINGEN 0
* TUSSEN 11.30-13U = BESTELLEN voor 10u
* TUSSEN 17.30-19U = BESTELLEN VOOR 16U, tebzij van de "LAST MINUTE GERECHTEN"


Wist je dat..?
-De chef zijn dag eindigt bij het maken van natuurlijke zuurdesem en zijn dag start bij het bakken van vers brood...
-De keuken niet uitgerust is met microgolfoven, combisteamer of turbo-oven. Koken gebeurt hier authentiek, wat de garing ten goede komt, net zoals thuis bij mama...
-Het lunchmenu de dag zelf wordt opgemaakt volgens het aanbod op de markt...