- Franse holle Oesters “Gillardeau 25€
* Huîtres creuse “Gillardeau
* Oysters “Gillardeau


- Duo van King Crab, geroosterd en ravioli met eekhoorntjesbrood 32€
* Crabe Royale 2 fois: au four et ravioles au cèpes
* 2 times King Crab: roasted and ravioli with porcini


- Kortgebakken coquilles, groene kool, handgepelde garnalen en Bergamot 27€
* Coquilles St Jacques, chou vert et crevettes grises, sauce au Bergamote
* Panfried scallops, green cabbage, shrimps and bergamote sauce


- Huisbereide "Paté en croûte" van Polderhaas en ganzelever, mesclun en truffel 22€
* Paté en croûte de lièvre et foie d'oie, mesclun et truffe
* Hair and gooseliver paté in crust, young greens and truffle


- Gelakt "Brasvar" buikspek, bouquetgarnaal en gemarineerde groentjes 18€
* Poitrine de porc lacquée, crevettes rose et légumes mariné
* Lacquered porc belly, shrimps and vegetable crisps


Wist je dat..?
-De chef zijn dag eindigt bij het maken van natuurlijke zuurdesem en zijn dag start bij het bakken van vers brood...
-De keuken niet uitgerust is met microgolfoven, combisteamer of turbo-oven. Koken gebeurt hier authentiek, wat de garing ten goede komt, net zoals thuis bij mama...
-Het lunchmenu de dag zelf wordt opgemaakt volgens het aanbod op de markt...