- Dolce zero, ganzenleverterrine en zongerijpte mango 22€
* Jambon de boeuf “Dolce Zero”, terrine de foie d’oie et mangue
* Dried beef “Dolce Zero”, gooseliver and sunripened mango


- Terrine van ganzenlever geserveerd met kweepeerchutney 26€
* Terrine de foie d’oie maison, chutney de coings
* Goose liver terrine homemade, quince chutney


- Carpaccio van chianina rund crème van Parmesan en worcestershire, gegrilde courgette 20€
* Carpaccio de boeuf “Chianina” crème de Parmesan
* Chianina beef carpaccio, Parmesan cream


- Tartaar van tonijn, gegrilde courgette en puntpaprika 22€
* Tartare de thon, courgette grillée et poivrons
* Tuna tartare, grilled zucchini and bell pepper


- Frisse cocktail van grijze garnalen, kropsla, tomaat, ei en mayonaise 20€
* Cocktail de crevettes grises classique
* Classic shrimp cocktail


- Franse holle Oesters “Gillardeau 26€
* Huîtres creuse “Gillardeau
* Oysters “Gillardeau


- Asperges met handgepelde garnalen en mousselinesaus 19€
* Asperges au crevettes grises et sauce mousseline
* Asparagus, shrimps and mousseline sauce


Wist je dat..?
-De chef zijn dag eindigt bij het maken van natuurlijke zuurdesem en zijn dag start bij het bakken van vers brood...
-De keuken niet uitgerust is met microgolfoven, combisteamer of turbo-oven. Koken gebeurt hier authentiek, wat de garing ten goede komt, net zoals thuis bij mama...
-Het lunchmenu de dag zelf wordt opgemaakt volgens het aanbod op de markt...