- Dolce zero, gerookte eendelever en zongerijpte mango 22€
* Jambon de boeuf “Dolce Zero”, foie de canard et mangue
* Dried beef “Dolce Zero”, duckliver and sunripened mango


- Terrine van ganzenlever geserveerd met vijg en kweepeerchutney 26€
* Terrine de foie d’oie maison,figue et chutney de coings
* Goose liver terrine homemade, figs and quince chutney


- Carpaccio van chianina rund met oude Parmesaan, herfsttruffel en olijfolie 25€
* Carpaccio de boeuf “Chianina”, truffe d'automne et vieux Parmesan
* Chianina beef carpaccio with fresh autumn truffle and Parmesan


- salade van europese kreeft, groene asperge, avocado, bieslook en calamansidressing 27€
* salade d’homard,asperge, avocat, ciboulette et vinaigrette de calamansi
* Lobster salad, asparagus, avocado, chives and calamansi-dressing


- Franse holle Oesters "Brise Miche, Charente Maritime" 3/6stuk 10.50/21€
* Huîtres creuse
* Oysters


- Papardelle met eekhoorntjesbrood, ansjovis en oude Parmesan 25€
* Les pâtes fraiche aux cèpes, anchois et vieux Parmesan
* Papardelle, porcini, anchovy and Parmesan cheese


- Gegrilde octopus, tomaat, look en peterselie 25
* poulpe grillée, vinnaigrette de tomates et persil
* grilled octopus,tomato, garlic and parsley vinaigrette


- Noorse zalm gemarineerd met dille en gerookte peper en mosterdijs 20
* Saumon de Norvège marinée a l'aneth et poivre fumée, glace de moutarde
* Norwegian salmon marinated with dill and smoked pepper, mustard ice cream


Wist je dat..?
-De chef zijn dag eindigt bij het maken van natuurlijke zuurdesem en zijn dag start bij het bakken van vers brood...
-De keuken niet uitgerust is met microgolfoven, combisteamer of turbo-oven. Koken gebeurt hier authentiek, wat de garing ten goede komt, net zoals thuis bij mama...
-Het lunchmenu de dag zelf wordt opgemaakt volgens het aanbod op de markt...