- Gillardeau oesters per 6 op ijs geserveerd 27
* Les huîtres creuse “Gillardeau
* Gillardeau oysters served on ice


- Triple King: Gemarineerde koningsvis, konigskrab en Royal Belgian Caviar 32
* Triple King: Seriole mariné, crabe royale et Royal Belgian Caviar
* Triple King. marinated kingfish, king crab and Royal Belgian Caviar


- Secreto N°7, flinterdun gesneden en sorbet van zongerijpte mango 25
* Secreto N°7, tranché finement, sorbet de mangue
* Secreto N°7 finely sliced, mango sherbet


- Gebakken eendenlever met Beerveldse kersen 25
* Foie de canard poêlé au cerise de Beervelde
* Panfried duckliver with cherries


Wist je dat..?
-De chef zijn dag eindigt bij het maken van natuurlijke zuurdesem en zijn dag start bij het bakken van vers brood...
-De keuken niet uitgerust is met microgolfoven, combisteamer of turbo-oven. Koken gebeurt hier authentiek, wat de garing ten goede komt, net zoals thuis bij mama...
-Het lunchmenu de dag zelf wordt opgemaakt volgens het aanbod op de markt...