- Carpaccio van hamachi ”Yellowtail Kingfish”, King-crab, haringkaviaar en yuzu 26€
* carpaccio de seriole, crabe royale, vinaigrette yuzu
* Yellowtail Kingfish sashimi and king crab, marinated with dashi and yuzu


- Gegrilde octopus, tomaat, look en peterselie 24€
* poulpe grillée, vinnaigrette de tomates et persil
* grilled octopus,tomato, garlic and parsley vinaigrette


- Gillardeau oesters op ijs geserveerd 26€
* La demi douzaine d’huitres Gillardeau sur glace
* Half a dozen Gillardeau oysters on ice


- Huisbereide terrine van ganzenlever en Iberico Bellota hamPérigord walnoot 26€
* Terrine de foie d’oie et jambon Ibérique maison, noix noires du Périgord
* Homemade gooseliver and Iberico “belotta” ham terrine, black Périgord walnut


- Gedroogde entrecote “Dierendonck”, flinterdun gesneden, aardpeer, truffel en Parmesan 26€
* Entrecote sechée, tranché finement, topinambour, truffe et vieux Parmesan
* Dried ribeye “best selection” thinly sliced, Jerusalem atichoke, truffle and Parmesan cheese


- Papardelle pasta, verse truffel en oude Parmesan 32€
* Pâtes fraiches au truffe et vieux Parmesan
* fresh pasta with truffle and old Parmesan


- Consommé "Royale" met zwarte truffel 22€
* Consommé "Royale" au truffe noir
* Consommé "Royal" with black truffle


Wist je dat..?
-De chef zijn dag eindigt bij het maken van natuurlijke zuurdesem en zijn dag start bij het bakken van vers brood...
-De keuken niet uitgerust is met microgolfoven, combisteamer of turbo-oven. Koken gebeurt hier authentiek, wat de garing ten goede komt, net zoals thuis bij mama...
-Het lunchmenu de dag zelf wordt opgemaakt volgens het aanbod op de markt...