- Dolce zero, ganzenleverterrine en zongerijpte mango 22€
* Jambon de boeuf “Dolce Zero”, terrine de foie d’oie et mangue
* Dried beef “Dolce Zero”, gooseliver and sunripened mango


- Terrine van ganzenlever geserveerd met kweepeerchutney 26€
* Terrine de foie d’oie maison, chutney de coings
* Goose liver terrine homemade, quince chutney


- Carpaccio van chianina rund met oude Parmesaan en olijfolie 20€
* Carpaccio de boeuf “Chianina” vieux parmesan et huile d’olive
* Chianina beef carpaccio, old Parmesan cheese and olive oil


- Gemarineerde Schotse zalm “bio”, sorbet van rode bietjes, meslun en haringkaviaar 20€
* Saumon d’ecosse marinée, sorbet de betteraves, mesclun et caviar d’hareng
* Scottish salmon, beetroot sherbet, meslun and herring caviar


- Gegrilde koningskrab met peterselieboter 46€
* Crabe Royale grillée/ beurre persille
* Grilled king Crab and parsleybutter


- Franse holle Oesters “Gillardeau 26€
* Huîtres creuse “Gillardeau
* Oysters “Gillardeau


- Asperges op zijn Vlaams 19€
* Asperges a la Flamande
* Asparagus with eggs and butter


- Aspergeroomsoep 13€
* Potage d'asperges
* Asparagus soup


Wist je dat..?
-De chef zijn dag eindigt bij het maken van natuurlijke zuurdesem en zijn dag start bij het bakken van vers brood...
-De keuken niet uitgerust is met microgolfoven, combisteamer of turbo-oven. Koken gebeurt hier authentiek, wat de garing ten goede komt, net zoals thuis bij mama...
-Het lunchmenu de dag zelf wordt opgemaakt volgens het aanbod op de markt...