- Franse holle Oesters “Gillardeau 25€
* Huîtres creuse “Gillardeau
* Oysters “Gillardeau


- Tartare van Schotse Zalm "Bio", sorbet van rode bietjes en framboos 18€
* Tartare de Saumon Ecossais "Bio", sorbet de betteraves rouge et framboise
* Scottish salmon tartare, bio labeled, red beet/raspberry sherbet


- Babykreeft "Belle Vue" 28€
* Bébé Homard en Belle Vue
* Baby lobster, lettuce, tomato, egg and mayonaise


- Ravioli van paddenstoelen met tomatensaus en Parmezaanse kaas 19€
* Ravioles de champignons, sauce tomate et Parmesan
* Mushrooms ravioli served with tomato sauce and Parmesan cheese


- Burata met Provençaalse tomaten 18€
* Le salade de tomates de Provençe et framage frais burata
* Burata cheese and sunripened Provençal tomatoes


- Lamstongetjes met tomatenvinaigrette en dragon, lauw geserveerd 16€
* Langues d'agneau, vinnaigrette de tomates et estdragon servi tiede
* Lamb tongue served warm with tomato and taragon dressing


- Carpaccio van Filet Pur, olijfolie en Parmezaanse kaas 18
* Carpaccio filet de boeuf , huile d'olive et Parmesan
* Beef tenderloin carpaccio , olive oil and Parmesan cheese


- Carpaccio van Filet Pur met gerookte ganzelever en vers geschaafde zomertruffel 25€
* Carpaccio de filet de boeuf, foie d'oie fumé et truffe d'été
* Beef tenderloin carpaccio, smoked gooseliver and summertruffle


- Zeevruchtenschotel (hoofdgerecht) 69
* Plateau fruits de mer
* Seafood platter


- Zeevruchtenschotel (2 personen) (hoofdgerecht) 130
* Plateau fruits de mer
* Seafood platter


Wist je dat..?
-De chef zijn dag eindigt bij het maken van natuurlijke zuurdesem en zijn dag start bij het bakken van vers brood...
-De keuken niet uitgerust is met microgolfoven, combisteamer of turbo-oven. Koken gebeurt hier authentiek, wat de garing ten goede komt, net zoals thuis bij mama...
-Het lunchmenu de dag zelf wordt opgemaakt volgens het aanbod op de markt...